Hej veckan började med att mamma försvann till fastlandet och jag å pappa fick roa oss själva, det har gått bra men jag har nog varit lite gnällig tycker pappa. på tisdag var vi hos mormor och hälsade på, och vi var ute och gick, fast jag satt i vagnen och sovsmiley. På onsdagen var vi och hälsade på Farmor och Farfar, jag fick vara med farmor medans pappa och farfar höll på med husvagnen som vi förhoppningsvis skall ut och åka med i sommar, när vi kom hem från farmor och farfar hadde mamma äntligen kommit hem…

Blog Image

på torsdagen var mamma ledig från jobbet och vi åkte då till visby för att handla lite, sen åkte vi till pappas bror i follingbo där pappas brors fru skulle klippa pappa, det blev inget hår kvar att dra i tyckte jag. på fredagen var vi hos mormor på eftermiddagen för att fira Ebba dagen och då fick jag jättesmaskig jordgubb och bananmix samt lite härlig glass till det!

Blog Image

på lördan fick jag vara hos mormor en stund på förmiddagen då pappa skulle tvätta bilen som skall säljas, det gick som vanligt bra…

Blog Image