Nu har nästa en vecka till gått… vad har nu hänt…hm…. I måndags var vi på BVC dax att mäta och vägas igen. Jag väger nu 9305g och jag är ståtliga 71 cm lång.

I onsdags var vi på babycafé på bibilioteket… jag satt rätt så länge och lekte med de lite äldre barnen så mamma fick ledigt en stund, jag tror hon uppskattade det.

Jag har den här veckan kommit underfund med att man behöver ju inga leksaker när mamma kan tömma skåpen på plastburkar….. dom är jätte roliga….

Blog Image

I dag har vi varit vid mormor hela dagen, hon var barnvakt för mina kusiner Ronja, Nadja och Hilma. Det har varit full fart hela dagen…. det händer ju alltid något med dem, så när vi var ute och gick en sväng ville jag inte alls sova för då kunde jag ju hitta på att missa något….Blog ImageDet var ju så att jag satt nästan och sov… men ligger man ner så kan man ju hitta på att somna. Blog Image

Jag tyckte att hela dagen var jätte rolig och det var kul med lite fart och fläkt… det händer ju inte så mycket här hemma med mamma på dagarna. På eftermiddagen hade jag och Hilma puss kalas som vanligt…. fast den här gången fick inte mamma med det på bild… hihi