Inatt har jag för första gången sovit borta utan mamma och pappa, de sov hemma alldeles själva. Mamma och pappa var först barnvakter för mina kusiner Ronja, Nadja och Hilma och eftersom jag skulle vara där på förmiddagen idag så fick jag sova över.

Mamma och pappa var hela dagen idag på kurs med rödakorset i barnolycksfall, så att de vet vad de ska göra om det skulle hända något….vi hoppas att de aldrig behöver använda det.

Hilma tycker ju att det är så kul med mig… jag tycker ju hon är jätte kul också men kanske i måttliga mängder…. vi tycker dock mycket om att pussas…. fast kanske lite grövre än så…..

Blog Image

Natten gick bra och jag sov gott. På förmiddagen var jag kvar hos kusinerna sedan fick jag åka upp och vara med mormor på eftermiddagen. Det började ju inte så bra jag satte ordentligt i halsen så mormor fick pröva sina kunskaper i olycksfall…. det gick ju bra som tur va.

Det var dock skönt att få komma hem igen i lugnet